Om mig

Jag är adopterad från Indien och kom till Sverige och Luleå vid fem års ålder. Jag har gjort en lång resa i mitt liv vilket gett mig perspektiv på livet. För ca 10 år sedan jobbade jag mycket med mig själv på grund av att jag gick igenom en kris i mitt liv.

Jag är diplomerad hälsocoach, livscoach, hälsorådgivare, friskvårdare och massör. Jag har alltid brunnit för kost och näringslära ända sedan jag som ungdom var aktiv idrottare och ungdomstränare. Jag tycker om att hjälpa både vuxna och barn till en bättre hälsa och ett bättre liv. Målet med mitt företag är just detta.

Jag är bra på att se helheten och vad som behöver förbättras. Jag lyfter fram en persons starka sidor och peppar mina kunder.

Mina egna starka sidor: Inspirerande, målinriktad, envis, klok, lyhörd, glad och sprallig, hjälpsam och tror gott om alla. Driven att starta i gång saker. Idéspruta. Glad och social. Bra på att se människors behov, både barn och vuxna. Har många andra talanger som jag är glad för.

Jag har även lite andra intressen och driver ett par grupper på facebook.

Änglakraft – mot mobbing är en grupp där vi hjälps åt att motverka mobbning och utfrysning. Jag har själv varit med och stoppat mobbning på en skola. Denna grupp är privat, så be mig om en inbjudan om du vill vara med.

Tips och kontakter om jobb är en grupp där vi hjälper varandra att hitta jobb. Denna grupp är öppen.

WordPress Themes